LinkedIn Pixel
Information Newsletter

Don’t miss out!

Skip to content

Förändring i JLT Mobile Computers AB:s styrelse (Swedish only)


Förändring i JLT Mobile Computers AB:s styrelse

Växjö, Sverige, 5:e april 2023 * * * JLT Mobile Computers, meddelar idag att Jan Olofsson (född 1943), bolagets grundare och största aktieägare har undanbett sig omval till styrelsen vid bolagsstämman i maj 2023. Jan var bolagets VD från starten 1994 fram till 2009 och har sedan dess suttit i styrelsen.

Styrelsens antal minskar som en följd av detta från sex till fem personer. För övriga styrelseledamöter föreslås omval.

”Under trettio härliga år har jag haft hela mitt yrkesfokus på JLT. Ålder och hälsa gör att jag nu lämnar styrelsen. Mitt stora intresse är produktutveckling och jag hänger i ett tag till som rådgivare till VD och produktutvecklingsorganisationen.

Som ledamot av valberedningen känner jag mig trygg i att JLT:s styrelse även fortsättningsvis täcker in relevanta kompetensområde och uppvisar hög kontinuitet” säger Jan Olofsson.

Förfrågningar JLT Mobile Computers Group
Per Holmberg, VDGeorge Oguz, CFO
Tel.: +46 70 361 3934Tel.: +46 73 410 7971
per.holmberg@jltmobile.com
www.jltmobile.com
george.oguz@jltmobile.com www.jltmobile.com


PresskontaktCertified Adviser
PRismaPR Eminova Fondkommission AB
Monika CunningtonTel.: +46 08 684 211 10
Tel.: +44 20 8133 6148adviser@eminova.se
monika@prismapr.com
www.prismapr.com
www.eminova.se

Om JLT Mobile Computers

Tillförlitlig prestanda, mindre krångel. JLT Mobile Computers är en ledande leverantör av stryktåliga mobila datorer och lösningar för de tuffaste miljöerna. Över 25 års erfarenhet har gjort det möjligt för oss att sätta standarden vad gäller användningen av ruggad IT-utrustning. Detta genom en kombination av oöverträffad produktkvalitet, enastående service och support samt förstklassiga lösningar som säkerställer problemfri drift för kunder inom lager/logistik, transport, tillverkning, gruvor, hamnar och jordbruk. JLT agerar globalt med kontor i Sverige och USA och med ett internationellt nätverk av återförsäljare på lokala marknader. Företaget grundades 1994 och är sedan 2002 noterat på Nasdaq First North Growth Market under symbolen JLT med Eminova Fondkommission AB som Certified Adviser. För mer information, besök www.jltmobile.com.

Attachment